Partner

22 Times

Email marketing automation specialisten (Emerce top 100) met meer dan 15 jaar ervaring met integraties en campagnes in MailChimp.

Location
Bussum, Netherlands
Website
22times.com
Languages
Nederlands, English
Phone
085-1302777

Meer dan 15 jaar ervaring met Mailchimp

Als partner van Mailchimp hebben we tientallen klanten geholpen met het opzetten van slimme campagnes en het koppelen met CRM systemen en webshops. Ook het opzetten van een geautomatiseerde nieuwsbrief, waarbij de email vanzelf gevuld wordt met uw aanbiedingen, is iets waar klanten vaak erg blij van worden!

Nieuwe klanten, extra omzet?

De ontwikkelingen bij Mailchimp gaan snel en inmiddels is het een erg complete marketing automation tool. Deze kunt u inzetten om nieuwe klanten aan te trekken, maar ook om extra omzet bij uw klanten te genereren. Hoe? Dit geven we graag samen vorm in een brainstorm aan de hand van uw doelgroep, wensen en budget.

Klik hier om een gratis brainstorm in te plannen

Emerce top 100

Uiteraard hoeft u niet alleen ons "verkooppraatje" te geloven, ook onze klanten zijn meer dan tevreden. Dit blijkt ook uit onze 5 sterren waardering in de Emerce top 100 van 2018, alweer het derde jaar in rij! Uiteraard profiteren onze Mailchimp klanten ook van deze klantvriendelijke support.

Stel uw Mailchimp vraag

Meer informatie over onze mogelijkheden? Heeft u specifieke marketing of Mailchimp vragen? Stel ze telefonisch op 085-1302777 of via dit contactformulier

What people say about us