Partner

Amazing Mixed Media Minds

Marketingdoelen bereiken? Wij zetten online kanalen op een effectieve manier voor je in!

Location
Apeldoorn, Netherlands
Website
www.amazing.nl
Languages
Dutch, English
Phone
+31 55 526 88 88
Certifications

Marketingdoelen bereiken?

Wij zetten online kanalen op een effectieve manier voor je in!
Wij helpen bij het opzetten van een rake e-mail marketingcampagne. Van strategisch advies tot het inrichten van je account. Van het opmaken van pakkende responsive e-mailtemplates tot het analyseren van resultaten. Liever een training zodat je het zelf kunt doen? We leren je graag alle verfijnde kneepjes van het vak. Waar het op neerkomt? Het toevoegen van waarde door te onderzoeken, te analyseren, te ontwerpen, te testen en te optimaliseren! Never a dull moment.

Maar we doen zoveel meer! Intelligente en verrassende, vaak cross mediale oplossingen creëren – da’s wat we doen! Onze strategen hebben maar één doel voor ogen: het opstellen van een verpletterende strategie voor jouw merk of project om tot effectieve merkcommunicatie te komen. Tot communicatie die impact maakt. Die het wow-effect oproept! Hoe we dat doen? Met scherpe keuzes in wat wel en wat niet. Met het claimen van jóúw unieke plek om daarmee de massa achter je laten. Jouw communicatie niet als ‘los zand’, maar als een überstrak plan waarin alles op elkaar is afgestemd. Waarin alles klopt.

Jouw merkidee is het vertrekpunt voor het creatieve denkproces. Van daaruit ontwikkelen we een krachtig concept voor je merk en indien gewenst lanceren we die met een pakkende campagne, pakken we je volledige huisstijl aan, ontwikkelen we een nieuwe website (lees: met een buitengewoon soepele user experience én hoogstaande techniek), creëren we gelikte communicatiemiddelen (online en offline) én kunnen we je helpen bij jouw up-to-date content. Jouw merk übersterk? Wij gaan prikkelen. Verrassen. De boel op z’n kop zetten! Ready to become amazing?

Specialismen Communicatiestrategie, Creatieve concepten, Branding, Online marketing, WordPress (maatwerk), Webdevelopment, Responsive Webdesign, E-mailmarketing, Tekstschrijven/copywriting, Grafisch ontwerp, Contentmarketing, Reclame.

Image of an "Amazing" newsletter with an image of a rocket
Image of Ship Support newsletter
Image of De Expeditie Newsletter
Image of Wibra newsletter
Image of Graafschap College newsletter