Partner

HCL Nordic AS

HCL Nordic AS leverer tjenester innen digital markedsføring og digitale løsninger.

Location
Oslo, Norway
Website
hclnordic.no
Languages
English, Danish, Swedish, Norwegian
Phone
(+47)22430300
Certifications

Mailchimp og HCL Nordic er en sterk kombinasjon! Mailchimp er verdens ledende e-post og marketing automation verktøy med over 15 millioner brukere. HCL Nordic er Norges ledende spesialister innen Mailchimp.

Siden vi ble partnere med Mailchimp i 2014, har vi hjulpet over 300 norske selskaper med å øke sin kompetanse på Mailchimp. Vi tilbyr opplæring og kurs i programvaren. Vi holder åpne kurs hver måned i Oslo, i tillegg til at vi ofte holder internkurs og workshops ute hos kunder.

Vi tilbyr også hjelp og bistand til oppgaver direkte inne i kunders Mailchimp-konto. Eksempler på dette kan være oppsett av malverk, struktur og system i lister (audience), overføring av publikum fra andre systemer og verktøy. Vi bistår ofte kunder med å komme i gang når de bestemmer seg for å bytte til Mailchimp.

Dersom du ønsker en avtale med oss der vi bistår dere på månedlig basis, kan vi tilbyr en bistandsavtale, der vi leverer support og andre tjenester til en avtalt månedlig timebruk. Vi tilbyr også timebanker med fleksibel avtale.

Vi holder ofte Mailchimp meetups i Oslo, følg med på nettsiden vår for info om arrangement og påmelding.

Vi har utviklet en digital plattform som vi kaller Lily, den kan hjelpe deg med å automatisere spørreundersøkelser, kombinere Mailchimp e-postutsendelser med SMS slik at man kan benytte SMS som kanal sømløst, overføre kjøpsdata, og mye mer.