HCL Nordic AS

HCL Nordic AS leverer tjenester innen digital markedsføring og digitale løsninger.
Location
Oslo Asker, Norway
Website
hclnordic.no
Languages
English, Danish, Swedish, Norwegian
Phone
(+47)95061527

Mailchimp og HCL Nordic er en sterk kombinasjon! Mailchimp er verdens ledende epost og marketing automation verktøy med over 15 millioner brukere. HCL Nordic er Norges ledende spesialister innen Mailchimp.

Siden vi ble partnere med Mailchimp i 2014, har vi hjulpet over 150 norske selskaper med å øke sin kompetanse på Mailchimp. Utover å holde kurs, hjelper vi også våre kunder med å utvikle templates for utsendelse av nyhetsbrev, oppsett av RSS kampanjer og mye, mye mer. Mailchimp er mye mer enn bare nyhetsbrev og vi kan hjelpe deg med å innfri dets potensiale.

HCL Nordic leverer også tjenester innenfor digital markedsføring og digitale løsninger. Vi utvikler nettbutikker/nettsider, leverer tjenester innenfor AdWords og SEO og mye mer. Vi bidrar på områder der våre kunder mangler kompetanse og erfaring, og vi løser et konkret behov som blir viktigere og viktigere i dagens marked. Nemlig å gjøre seg, og ikke minst holde seg synlig og relevant overfor potensielle kunder, skape en kundedialog som er nyttig og verdifull for begge parter.

Vårt konkurransefortrinn skal være menneskene som jobber her. Vi leverer digitale løsninger – men som likevel skapes av mennesker for mennesker. En god bedriftskultur er derfor høyt prioritert – fordi vi vet at det er avgjørende for hvordan vi leverer våre tjenester. Mange har samme kompetanse som oss, men det er hvordan vi forvalter kompetansen, hvordan vi samhandler og følger opp som er avgjørende for resultatet.