Partner

Kronborg Marketing

Professionel rådgivning om nyhedsbrev markedsføring, og drift af din e-mail markedsføring.

Location
Aalborg, Denmark
Website
denniskronborg.dk
Languages
English, Danish
Phone
+4520945000

Hos Kronborg Marketing er vi specialister i e-mail markedsføring. Vi hjælper med korrekt opsætning af din MailChimp konto så du undgår SPAM filteret. Desuden bygger vi skabeloner, laver tilmeldingsformularer, hele dit tilmeldelses og afmeldings flow, ligesom vi opsætter din kontaktliste så der kan segmenteres blandt dine kontakter. Kort og godt, vi laver alt det grundlæggende, så du trygt kan sende nyhedsbreve afsted.

Vor E-mail Marketing Management løsning indbefatter at vi drifter dit nyhedsbrev for dig. Vi laver indhold, tekstforfatning, laver billede og grafik redigering, track bare links, ligesom vi varetager selve afsendelsen. Og naturligvis får du behørig rapportering tilbage, som kan bruges til yderligere segmentering, eller til opfølgning i en salgsafdeling.

Er du allerede i gang med Mailchimp, men ønsker sparring og rådgivning om hvordan du forbedre dine resultater er du også velkommen til at kontakte os.

Vi tilbyder også kompetenceudvikling i virksomheden om MailChimp og nyhedsbrev optimering.

Kontakt os for en uforpligtende snak om hvordan MailChimp kan bruges som jeres nyhedsbrev system.

Picture of sample email campaign displayed on an iPad.
Photo of laptop on desk displaying website.
Picture of desktop displaying website.
Picture of iPad and iPhone displaying same web page
“Dennis Kronborg Ih, altså - tusind, tusind tak... du har hjulpet mig så meget - jeg er helt høj... har knoklet så længe med hvordan jeg skulle gøre det... Pernille”
“Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med Dennis på flere af Succes Onlines aktiviteter, herunder Succes Online Summit. Dennis er altid skarp, velforberedt og meget imødekommende formidler. Hvis jeg har spørgsmål omkring e-mail marketing, er jeg ikke i tvivl om, hvor jeg går hen. Jonas”
“Super professionel med stort overblik og masser af viden. Behagelig og skarp på samme tid.”

Ulla