Partner

LeadLogic

Digital marketing voor organisaties die willen groeien.

Location
Ermelo, Netherlands
Website
www.leadlogic.nl
Languages
English, Dutch, German
Phone
+31 629055461

LeadLogic is MailChimp-partner en dat betekent dat we heel goed in e-mailmarketing zijn. Toch moet je niet bij ons zijn als je specifiek een bureau wilt inhuren voor alleen e-mailmarketing. Huh? We leggen het je uit.

Strategische basis

Voor elk project geldt: het valt of staat met een goede basis. Daarom werken wij altijd met het strategische LeadLogic Groeimodel. Op deze manier werken we op een efficiënte manier aan structureel meer omzet voor onze klanten.

Het LeadLogic-groeimodel staat stil bij de vijf verschillende fases in het koopproces. Van kennismaking tot conversie en van lead tot ambassadeur. We brengen de doelgroep in kaart en bekijken hoe we hen in hun aankoopproces kunnen bereiken.

Conversies via e-mailmarketing

E-mailmarketing is één van de middelen die we inzetten om de doelgroep te bereiken. In welke fase we dit toevoegen, ligt aan de doelgroep. Wij hebben een aantal zeer succesvolle cases gedraaid waarbij e-mailmarketing een belangrijk marketingkanaal was. Zo bereikten we een B2B-doelgroep in de kennismakingsfase met e-mail, waar we een hoge opening rate en CTR behaalden – er waren zelfs een aantal directe leads. Een ander voorbeeld is het bereiken van een B2C-doelgroep via e-mail; maar liefst 58% deed een herhaalaankoop!

Die percentages komen niet uit de lucht vallen. In de digitale wereld is alles meetbaar en daarom werken we met KPI’s. Denk aan exact bereik, het aantal websitebezoeken, offerteaanvragen en het aantal daadwerkelijke conversies. Zo hebben onze specialisten een doel en weet de klant waar hij in investeert.

Conclusie\ LeadLogic zet dus niet enkel e-mailmarketing in, maar doen dit altijd aan de hand van een strategie. We kijken wie de doelgroep is en via welke kanalen we ze kunnen bereiken. We zetten een aantal marketingkanalen in, waar MailChimp onderdeel van kan zijn. Zo sturen we altijd in op maximaal rendement voor onze opdrachtgevers.\ \ Samen werken aan groei\ LeadLogic werkt samen met de klant aan online groei. Een investering waarbij we gaan voor blijvend resultaat. Kan een van de LeadLogic-specialisten jou helpen met een vraagstuk? Neem dan contact op met Jeroen Bos. Hij denkt graag met je mee.