Pro Partner

Multiply

Bij Multiply willen we retail organisaties helpen efficiënt te groeien in een snel veranderende wereld waarin kennis en innovatie centraal staan.

Location
Zoetermeer, Netherlands
Website
www.multiply.nl
Languages
Dutch
Phone
+31792037080
Certifications

Wij werken samen met bedrijven en organisaties die moeite hebben met het vinden van (nieuwe) klanten of het vertalen van hun boodschap naar online marketing. Met onze online marketing kennis en passie kunnen wij je helpen om samen uw doelstellingen te bereiken. Uiteindelijk betekent dit dat we je helpen om te groeien.

We ondersteunen onze klanten op zowel operationeel als adviserend vlak. We kijken samen naar de beste oplossingen binnen Mailchimp en bouwen gezamenlijk een marketingkalender op. Zo zorg je ervoor dat je met de juiste frequentie bij de klant in beeld bent. Daarnaast zorgen we met A/B testen dat het e-mailmarketing kanaal keer op keer wordt geoptimaliseerd. We richten segmenten in en personaliseren de template zodat je de meest relevante content naar je klanten stuurt. Ook ondersteunen we in een stuk data, zodat je bijvoorbeeld je beste klanten kunt belonen en je slapende klanten kunt heractiveren.

Naast e-mailmarketing kijken we ook naar andere online marketing kanalen. Bij online marketing gaat het namelijk om het pad dat een gebruiker aflegt, het klanttraject en hoe je in contact komt met die gebruiker. Het gaat om het verbinden van SEA, SEO, data, social marketing, e-mailmarketing en alle andere denkbare kanalen. Uiteindelijk gaat het om het verbinden van de juiste informatie op het juiste moment voor de juiste bezoeker. Dit is de enige manier waarop je als bedrijf toegevoegde waarde kunt leveren.