Partner

Emailpro

Emailpro er eksperter i e-mail marketing og e-mail automation. Sæt dine e-mails på autopilot og få løftet dit salg med segmenterede og personaliserede e-mails.

Location
Aarhus, Østjylland Denmark
Website
www.emailpro.dk
Languages
Danish
Phone
+4531501701

E-mail kampagner

Løft din e-mail markedsføring til det næste niveau med personaliseret indhold. Med en segmenteret målgruppe, en eye-catchy emnelinje og en skabelon som matcher den røde tråd i din kommunikation, skaber jeg effektive e-mails, der sikrer høje åbningsrater og øget salg.

E-mail automation

Sæt din email marketing på autopilot. Få opsat flows af e-mails, som automatisk sendes ud til dine kunder f.eks. et velkomstflow, opsalgsflow, winback-flow. På den måde modtager dine kunder de rigtige e-mails på de rigtige tidspunkter baseret på deres adfærd, præferencer og tidligere køb.

Leadgenering

Boost din kundeklub med nye potentielle kunder fra en Mailchimp pop-up på dit website. En mailingliste skaber med e-mails hurtigt og kontinuerligt vækst for din forretning.

Performance analyse

Få målt resultaterne af din e-mail marketing indsats. På den måde ved du, hvordan det går og kan løbende få optimeret på indhold og flows for maksimal at øge i din forretnings vækst.

EmailProdk Logo