Pro Partner

Griebel & Co

Jeg har hjulpet 100+ virksomheder med alt indenfor Mailchimp: Rådgivning, Kurser, Custom design, Integrationer, Automations, API Dev + mere.

Location
Denmark
Website
mailchimpekspert.dk
Languages
Danish, English
Phone
+45 21427482
Certifications

Med mig har jeg 20+ års erfaring som digital konsulent indenfor email markedsføring, webdesign og webudvikling.

Jeg har bla. hjulpet virksomheder som Coloplast, Statens Museum for Kunst, HusCompagniet, Danske Medier: & C More.

Jeg hjælper med alle typer opgaver omhandlende Mailchimp og emailproduktion. Nedenstående er blot et uddrag til inspiration.

  • Design og kodning af fleksible skabeloner, enten i Mailchimp eller som specialskabeloner, hvis du har et unikt design. Alt er muligt.
  • Få rådgivning i forbindelse med opbygning af lister, segmenter, tags og grupper, samt import og rensning af data.
  • Automatisering af emails, enten enkeltvis eller som en serie af nyhedsbreve. Både via Mailchimp automations eller transaktionelle 1-til-1 emails i Mandrill.
  • Undervisning, kurser og support. Skræddersyet dit behov.
  • Jeg har stor erfaring i udvikling af kundespecifikke integrationer og specialløsninger til emailproduktion og udsendelse.
  • Jeg kan hjælpe med tilmeldingsformularer (også som popup) og profilopdatering - integreret på jeres hjemmeside og i jeres design

Har du et spørgsmål? Kontakt mig via https://mailchimpekspert.dk/kontakt/ for et gratis og uforpligtende tilbud på dit projekt, uanset størrelse. Jeg har base i København, men hjælper kunder over hele det danske land.

Person using tablet which displays newsletter template.

Balder - Opgaven omhandler udvikling af boligagent, som fletter data fra website med modtagers søgekriterier. Alt sker automatisk og nyhedsbrev udsendes kun hvis kunden har et eller flere match.

Bird's eye view of tablet displaying newsletter layout

Coloplast - Opgave for deres afdeling i USA. Design af over 60 transaktionelle mails.

Person using tablet that has newsletter layout

Teaterbilletter - Design af blokke til nyhedsbrev, så kunden selv kan sammensætte et flot nyhedsbrev, samt integration mellem Billetnet og Mandrill, til transaktionelle emails.

Bird eye view of tablet displaying newsletter template

Danske Medier: - Design af blokke samt integration til hjemmeside, så artikler og events nemt kan opsættes i ugentligt nyhedsbrev.