Partner

Innocode

Vi støtter deg i ditt daglige arbeid med digital markedsføring med kunnskap, inspirasjon og byråtjenester innen et økosystem av populære tjenester som Mailchimp

Location
Norway
Website
innocode.com
Languages
English, Norwegian, Swedish, Danish

Innocode er din partner i alt fra markedsstrategi til uttak i form av digitale kampanjeaktiviteter av alle typer. Vår filosofi er at det er mye å hente for de fleste i å gjøre de enkle / "åpenbare" tiltakene på en god måte, og ved å bruke gratis / rimelige verktøy som brukes av mange.

Vi er partner av Mailchimp fordi løsningen brukes av mange og derfor faller innenfor det økosystemet av løsninger vi anbefaler til våre kunder. Våre rådgivere har kompetanse innen e-postmarkedsføring og det utvidede universet av markedsføringsmuligheter som Mailchimp nå etterhvert består av. Eksempler er Facebook- og Google-annonsering, utsending av brev / postkort og publisering av nettsider. Vi har blant annet bred erfaring med svært avanserte konkurrerende løsninger fra Oracle og er imponert over mulighetene Maichimp har innen sin prisklasse, samtidig som vi ser begrensningene. Vi mener at de aller fleste norske små og mellomstore bedrifter har mye å hente på å utnytte Mailchimps potensiale fullt ut, og vi gleder oss til å hjelpe flere kunder med dette.

Ulike kunder har ulike behov. Vi opplever kundene ønsker støtte i arbeidet med oppgaver som dette;

  • Hvilken innholdsstrategi skal vi ha (blant annet basert på kunders problemer/ønsker og våre produkter)?

  • Hvordan setter vi opp automatiserte rss-sendinger så vi slipper å bruke tid på utsendingene?

  • Vi har 15 lister og skjønner at det er den gamle måten å jobbe på i Mailchimp. Hvordan bør kontoen se ut, og kan dere hjelpe oss å rydde opp?

  • Tirsdag neste uke trenger vi å få sendt ut en e-post til våre kunder om det nye produktet vi lanserer. Kan vi sende dere utkast på innhold som dere kan finpusse på og lage en utsending av?

  • Vi har ikke Mailchimp fra før? Kan dere sette opp kontoen for oss og lage en enkel mal?

  • Vi vil gjerne komme i gang med automatiserte kampanjer som velkomstprogram, bursdagsgratulasjoner, forlatt handlekurv mm. Kan dere sette opp dette?

  • Kan dere sette opp en integrasjon slik at data fra vårt kundesystem synkroniseres automatisk med Mailchimp?

  • Kan dere lage en automatisert fast rapportering på hvordan Mailchimp-utsendelsene innfrir på våre digitale mål? Gjerne som et dashboard.

Vi kan hjelpe til med disse oppgaven og det du ellers har behov for. Ta kontakt i dag! Vi gleder oss til å høre hva du har å si.

Referanser

«Innocode er en allsidig partner for nettsider og Mailchimp. De har satt opp og vedlikeholdt integrasjoner mellom nettside, CRM-system og Mailchimp, og bistått med velkomstprogram, listevask m.m. Vi er godt fornøyd med samarbeidet og kvaliteten på leveransene!»

Håkon Dagestad - Lederne.no

«Innocode har hjulpet oss med rydding i lister, kvalitetssikring ift. GDPR og oversettelse av tekster. Det er mye smådialog rundt i Mailchimp-systemet som det ikke alltid er enkelt å ha kontroll på. God partner – kan anbefales!»

Torunn Nordbø – BrodOgKorn.no

»Nyhetsbrev var neste tiltak på listen, og vi fikk hjelp av Innocode til å etablere kontoen og sette opp alle detaljer riktig, inkludert design av mal.»

Hanne Eide Andersen – Kavlifondet.no

Image of a newsletter for Kavli Fondet
Image of Norges Kreative Newsletter
Image of Camfil newsletter
Image of EDR Medeso newsletter
Image of Project Partners newsletter